27. helmikuuta 2009

Sinisilmäinen nukke

 

Tällä nukella on yhtä siniset silmät kuin oli Paul Newmanilla - olin eräässä lehdistötilaisuudessa pöydän toisella puolen ja tarkkailin Newmania ja hänen vaimoaan tietysti tarkkaan.
Posted by Picasa

Action man

 

Tämä nukke on action man -nuken kokoa, mutta erilainen, yllättävän luonnollisen näköinen. Klikkaa kuvaa ja katso sitä suurena.
Posted by Picasa

13. helmikuuta 2009

Hyvää ystävänpäivää!


Ystävänpäiväkakun valmisti kellonsoittaja-kokki, jonka kuvan näet oikeassa sivupalkissa. Klikkaa kuvaa, niin näet millainen on keittiö ja millainen kellonsoittajan vaimo.

12. helmikuuta 2009

30 000:n kävijän raja mennyt huomaamatta



Klikkaa karttaa ja katso sitä suurempana. Siellä olet sinäkin! Click the map!
(Vain kävijät marraskuun 2008 jälkeen kartassa. Visitors since November 2008 in this map. Older maps in the archive) Vanhemmat kartat arkistossa. Klikkaa sanaa ClustrMap, niin näet myös aikaisemman kävijäkartan.

Mutta mittari kertoo: since 27 Nov 2006: 30,467. Kiitos teille kaikille! Uusi asu juhlistaa tätä blogia. Banner-kuva ei ole kuitenkaan Auroran talosta, vaan portinvartijan mökistä, jossa Suomesta kidnapattu Lucia oli vankina Englannin vanhalla Suomaalla. Olen pahassa nuhassa. Silloin ei keksi mitään omaperäistä, mutta nauttii toisten hienoista ideoista, sellaisista kuten tämän brasialaisen Daniela Milagresin blogidesign. Sama pohja on Aurora-blogissa, ja siinä on alkuperäinen kuva. Blogger-blogipohjia.

5. helmikuuta 2009

Kultakala


Kultakala
Originally uploaded by amnellanna

Jos tämä lasikuutio olisi ollut pienempi, olisin ostanut sen nukkekodin akvaarioksi. Monesti tulee mieleen, että voisi olla hauskaa laittaa nukkekoti vähän suuremmassa mittakaavassa kuin 1:12.

Hauskaa väkeä


Hauskaa väkeä
Originally uploaded by amnellanna

Nämä on veitikkamaisia valokuvan pidikkeitä.

Lumiukot


Lumiukot
Originally uploaded by amnellanna

Lumiukkoja lasten iltapäiväkerhohuoneen ikkunassa.