8. toukokuuta 2008

Sivupalkin kuviin linkitEräs asetelma, josta on vain muisto eli tämä valokuva jäljellä. Koirataulukin on kadonnut.

Nukketaloharrastuksella on minihistoriaa, kun sitä dokumentoi, ottaa valokuvia ja laittaa blogiin ja muuallekin talteen.

Olen vähitellen toipumassa kiusallisen ärhäkästä flunssasta. Alussa se vaikutti tavanomaisen lievältä, jollainen flunssa minulla yleensä on, tarvitsen vain lepoa. Sitten tulivat kaikki klassiset oireet. Nyt on olo sen verran parempi, että olen jaksanut opetella jotain uutta tällä tietokoneella. Sivupalkin kuviin on liitetty linkki, joten niistä pääsee katsomaan joko samaa kuvaa suurempana tai aivan muita kuvia.

Esimerkiksi keittiökuvasta pääsee aivan uuteen Flickr-kansioon, jossa ovat kaikki 1:12 keittiötäni kuvattuina. On ihan ikävä kellonsoittajaa ja hänen kaunista punatukkaista vaimoaan, joka pyörtyi kun miehen laittama ruoka oli niin mahdottoman hyvää. Olisiko kyseessä munakoisoruoka, jonka nimikin on "imaami pyörtyi" - samasta syystä, oli ihanan hyvää. Minulle kaikki maistuu nyt samalta eli ei miltään. Vain ruoan rakenne ja väri ovat olemassa.

Uuteen blogilistaan en ole jaksanut vielä perehtyä. Taidan omalta osaltani antaa heille vielä lisäaikaa saada siitä toimiva.

Ei kommentteja: