20. huhtikuuta 2009

NokinenäNormaalikokoinen pariton Staffordshiren koira antiikkikaupan ikkunassa. Nämä ovat niin tyypillisiä Viktorian ja Edwardin ajan koristeita, että tilasin Auroran taloonkin Staffordshiren koirat. Seuraavassa kuvassa ne ovat lipaston päällä. Sieltä ne ovat siirtyneet välillä takan reunalle ja lopulta nurkkahyllyyn (what-not).

Vihdoinkin oma kirjoituslipasto

6 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Ihana kappi ja sievä kuva tunnelma on kaunis :) Nukkekoti Jie

Anna Amnell kirjoitti...

Nukkekodissa voi toteuttaa unelmiaan.

Taina kirjoitti...

Heippa, tosiaan minä olen itse rakentanut nukkekodin se on mukavaa puuhaa, mutta lopussa tuntu, että ei enään jaksa tehdä aika taulu oli tosi tiukka ja minä vielä silloin opiskelin. Maksoin kodista 60 euroa ei kallis. Olen aika paljon ostanut kotiin, kun olen sairastellut en ole jaksanut tehdä, mutta tarkoitus olis kunhan voimia tulee niin tehdä isommat sängyt ja hyllyjä. Olen aika paljon saanut hyvältä ystävätäni Jaanalta kotiin tavaroita. Toivon sinulle ihania kevät päiviä minien parissa. Nukekkoti Jie

Anna Amnell kirjoitti...

Talosi on hyvin kaunis. Poikkeaa muista tavanomaisista.

Minullahan on ollut monenlaista nukkekotina, on ollut vanha nurkkahylly, jonka sukulainen aikoi viedä roskiin, on ollut pelkkä laatikko, lasihyllyinen astiakaappi, kirpputorilta ostettu pikkutalo ja sitten lopuksi kaupasta ostettu talo ja nettikaupasta Englannista tilattu tornitalo, oikeammin portinvartijan mökki, jollaisia oli ennen englantilaisissa linnoissa, luostareissa ja muuallakin. Nyt pitäisi saada uusi talo. Asun kerrostalossa, joten emme voi tehdä täällä puutöitä. Täytyy katsella löytyisikö kirpputorilta jotain. Tämä taitaa olla loputon harrastus.

Maria kirjoitti...

Kiitos kommentistasi :) On kiva jos ohjeistani on apua ja pitääpä oikein laittaa mietintämyssy päähän, josko keksisin jonkin kivan esineen mainitsemillesi vuosisadoille.

Kaunis tuo sinun kuvasi, taas jälleen kerran!

Tessa kirjoitti...

Aivan ihana kaappi! Koirat kaapin päällä viimeistelevät ajan hengen. Minulla nukkekotiprojekti on vasta aluillaan, mutta ihana katsella kuvia, joissa muut ovat jo saaneet jotain aikaan: )