2. marraskuuta 2006

1. Nurkkahylly nukkekotina


This is what I had at first
Originally uploaded by amnellanna.Apellani oli aina tapana sanoa: Aika tavaran kaupitsee. Olen samaa mieltä, olen kaiken tavaran säästäjä.

Jokin aika sitten eräs sukulaiseni osti asunnon, pienen yksiön keskustasta. Siellä oli entisen asukkaan jättämä matala hyllystö, jota tämä nuori mies ei halunnut. Hän aikoi heittää sen pois. Sanoin, että saatan keksiä siitä jotakin. Niin kävi.

Yhdestä kaapiston osasta tuli yläosa yhteen mieheni työhuoneen kirjahyllyistä. Yhteen osaan kokeilin, miten laittaa tapetteja nukketaloon. Olin ostanut monenlaista nukkekodin pikkutavaraa vuosien varrella kirpputorilta. Ostin myös koottavan ruokasalin kaluston. Tein tulitikkulaatikoista lipaston. Päällystin vaahtomuovipalan vuoteeksi. Sain Kanadasta lahjaksi siron toilettipöydän. Nurkassa on joulukuusenkoristeena ollut miniatyyrisello. Tuosta hellasta minä pidän. Sekin on kirpputorilta.

Sieltä saapui myös vaikuttava miniatyyripersoonallisuus, jolle joku käsityöblogini lukija antoi nimen Kellonsoittaja. Tämä oli kellonsoittajan ensimmäinen koti.

The doll's house Cook has two hens

Ei kommentteja: