24. marraskuuta 2006

Kaksi alinta kerrosta


kaksikerrosta
Originally uploaded by amnellanna.

Keittiössä on uusi hella, jonka ostomatkalla koin erikoisen tapauksen. Siellä on myös uusi valkoinen ritilähylly, samanlainen kuin kirpputorilta ostamani nurkkahylly ja pieni pöytä. Palvelustytöllä on 1500-luvun nukketaloon menneen palvelustytön mekko ja esiliina. Nukeilla on liian hienot tai sopimattomat vaatteet, joten olen tehnyt niille uusia ja vaihdellut.

Aamiashuoneessa/aulassa on pöydän yläpuolella lamppu, joka kuuluu oikeastaan Lundian taloon. Siinä oli eräs ongelma: johto riitti juuri ja tällaiseen isompaan taloon.

Taulut puuttuvat vielä kaikista huoneista. Pitäisikö lyödä nauloja seiniin vai laittaa tarralappu? Suurin osa tauluista on lehdistä leikattuja kuvia, jotka olen laittanut kirpputorilta ostamiini kehyksiin. Osa kehyksistä on raskaita.

Keittiöön ja saliin pitäisi ostaa tai tehdä lamput. Haluaisin talon jonkinlaiseen kuntoon, jotta voisin ruveta näpertelemään kaikkea hauskaa. Olen nähnyt muiden blogeissa mitä ihanimpia juttuja, esimerkiksi miniatyyrileivonnaisia.

Olen tulostanut Jim's printables sivuilta paljon 1900-luvun alun kuvia. Olisi hauskaa valmistaa valokuva-albumeita.

Klikkaa kuvaa, jotta pääset Flickriin. Siellä voit nähdä tämän kuvan suurena. Vaikutus on täysin erilainen.

Olohuone oli täynnä paperisilppua, liimatuubeja muuta roinaa. Kaikki on nyt järjestyksessä, nukketalon ovet kiinni. Täytyy pitää luova tauko, jotta tietää, miten edetä.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: